Шуляк розповіла, коли позбавлять мандата депутата Трубіцина, якого спіймали на хабарі

Таке рішення треба ухвалити на зборах Київської організації "Слуг народу"
Шуляк розповіла, коли позбавлять мандата депутата Трубіцина, якого спіймали на хабарі
Владислав Трубіцин / Фото: facebook.com/vladislav.trubitsyn
15 Лютого 2022, 16:12
читать на русском

Депутата Київради від "Слуги народу", голову комісії міськради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою Владислава Трубіцина, якого звинувачують в хабарництві, вже на цьому тижні можуть позбавити мандата.

Про це повідомила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк, передає УНІАН.

За її словами, поки ще не відбулася конференція Київської міської організації партії, оскільки її очільниця, нардепка Леся Забуранна хворіла на COVID-19. Проте вона вже видужала, і на цьому тижні така конференція може відбутися.

Шуляк не виключає, що на конференції буде ухвалено рішення про виключення Трубіцина з партії та про позбавлення його мандату депутата Київради.

Він є депутатом місцевої ради. Якщо таке рішення буде прийнято, ухвалено на зборах київської організації, то це можливо, - сказала Шуляк.

Також вона розповіла, що в партії "СН" відбувається "очищення", зокрема є список з понад 60 депутатів місцевих рад, щодо яких пропонується позбавлення мандата, і "вже пройшли відповідні конференції в Запорізькій, Вінницькій, Одеській областях.

Шуляк вважає, що Верховна Рада має повернутися до дискусії з приводу необхідності імперативного мандату, тобто позбавлення народного депутата мандату за рішенням партії.

агадаємо, політична партія "Слуга народу" має намір на початку лютого 2022 року ухвалити перші рішення про застосування імперативного мандата до 61 місцевого депутата від політичної сили.

Читайте також

1