Шведсько-британська компанія подала на реєстрацію власної вакцини від COVID-19

AstraZeneca надала повний пакет даних про свою вакцину
Шведсько-британська компанія подала на реєстрацію власної вакцини від COVID-19
Вакцина від коронавірусу (фото: Pexels)
23 Грудня 2020, 20:06
читать на русском
Шведсько-британська компанія AstraZeneca подала документи на реєстрацію власної вакцини від COVID-19.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Великої Британії Метт Генкок, передає Reuters.

За його словами, сьогодні AstraZeneca надала повний пакет даних про свою вакцину від COVID-19 національному регулюючому органу з лікарських засобів. Це наступний крок на шляху до дозволу на її використання.

Я радий повідомити вам, що вакцина Oxford AstraZeneca, розроблена тут, у Великій Британії, подала повний пакет даних MHRA для затвердження. Це наступний крок до рішення про застосування вакцини, яка вже виробляється, - додав Генкок.

Читайте також

Нагадаємо, що 90-річна мешканка Великої Британії першою у світі отримала щеплення від коронавірусної інфекції виробництва Pfizer/BioNTech поза клінічних випробувань.

Маргарет Кінен - мешканка Ковентрі, графство Уест-Мідленс, прищепилася о 6.30 ранку за місцевим часом (8.30 по Києву) в університетській лікарні Ковентрі. Жінка зазначила, що це найкращий подарунок на день народження, який вона могла отримати.

Раніше Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) вирішило дозволити використання вакцини від коронавірусу Comirnaty, яку розробили компанії Pfizer та BioNTech.

1