Сильний вітер, дощі, проте +26: синоптикиня розповіла про погоду на вихідні

Очікується північно-західний вітер
Сильний вітер, дощі, проте +26: синоптикиня розповіла про погоду на вихідні
Погода в Києві Фото: https://t.me/KyivCityOfficial/1921
13 Травня 2022, 15:10
читать на русском

На найближчі вихідні, 14-15 травня, синоптикиня Наталка Діденко прогнозує теплу погоду.

Про це повідомила синоптикиня у своєму Facebook.

У суботу-неділю в Україні буде тепло. У денні години температура повітря становитиме +18+24 градуси, у південній частині +20+26 градусів, - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що в суботу, 14 травня, очікується періодичні дощі, проте сильні зливи будуть у центральних та східних областях та найближчої ночі на Одещині. В інших регіонах - пройдуть локальні дощі, у західних областях вдень без істотних опадів.

Вітер задуватиме з північного заходу, буде часом рвучким, проте сильних шквалів, як учора, не очікується, - пояснила Діденко.

У неділю, 15 травня, періодичні опади будуть в Північній Україні та на Харківщині. Температура повітря особливо не зміниться.

Завтра, 14 травня, в Києві є ймовірність невеликого дощу, в неділю - без опадів. У столиці вдень протягом вихідних стовпчики термометрів покажуть +18+22 градуси.

Найближче синоптичне. З вівторка в Україну прийде нова повітряна маса - відчутно посвіжіє, найхолоднішою передбачається середа, 18-те травня, проте ближче до наступних вихідних температура повітря знову підвищиться, - додала синоптикиня.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що у 2022 році українців чекають температурні рекорди та погодні аномалії. 

Читайте також

1