Синоптики прогнозують теплий, проте дощовий тиждень

Температура повітря підніметься до 23-26 градусів тепла
Синоптики прогнозують теплий, проте дощовий тиждень
Дощ (Фото: picabu)
7 Червня 2021, 21:40
читать на русском

Протягом тижня 8-13 червня опади очікуються у всіх регіонах України, місцями потеплішає до +26°.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

У вівторок, 8 червня, зливи очікуються практично по всій країні. Суха погода буде лише в західних областях і Криму. Місцями потеплішає до +26°. 9 червня у Житомирській, Донецькій, Херсонській областях та в Криму очікуються грози. Сухо буде лише в Івано-Франківській, Хмельницькій та Львівській областях.

У четвер, 10 червня, зливи очікуються практично по всій країні. Лише у Львівській області опади малоймовірні. У Чернігівській, Херсонській областях та в Криму - грози. Повітря в цей день прогріється до +24°. 11 червня опади очікуються у всіх областях. У Чернігівській та Івано-Франківській областях - грози. На решті території очікуються зливи, на півдні країни - невеликі дощі.

На вихідних, 12 і 13 червня, опади продовжаться, проте вже не будуть такими інтенсивними. У суботу та неділю також потеплішає по всій країні. Місцями стовпчики термометрів покажуть +23°...+26°.

Нагадаємо, синоптики українського гідрометцентру прогнозують, що цьогорічне літо не буде спекотним й закінчиться на 10 днів раніше календарного терміну.

Читайте також

1