Міністр агрополітики Сольський вийшов під заставу 75 мільйонів гривень
Якість цих смаколиків багато в чому залежить від якості сиру. Він має бути не тільки свіжим, а й з однорідною текстурою. Сир не повинен бути дуже м'яким чи мокрим.
Класичні сирники з яйцем та борошном
Інгредієнти:
- 250 г сиру
- 2 ст. ложки борошна
- 1 яйце;
- 1 ст. ложка цукру
З'єднуємо сир, цукор і яйце. Масу довести до однорідної консистенції. Засипаємо до неї борошно і ще раз ретельно вимішуємо.
Ліпимо сирники і смажимо.
Сирники без борошна з манкою
Інгредієнти:
- 600 г сиру
- 1 яйце
- 3 ст. ложки манної крупи
- 3 ст. ложки цукру
- дрібка солі
Ретельно змішуємо сир, манку, яйце, цукор та сіль. Тісто повинне відлежатись в холодильнику близько години. Ліпимо сирники і смажимо.
Сирники без борошна і яєць
Інгредієнти:
- 200 г сиру
- 2 ст. ложки манної крупи
- 2 ст. ложки цукру
- дрібка солі
З'єднуємо манку, сир, цукор та сіль. Залишаємо масу на пів години "настоятись". Ліпимо сирники і смажимо.
Сирники з яблуками
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 2 яйця
- 2 яблука
- 3 ст. ложки цукру
- 5 ст. ложок борошна
Розтираємо сир з яйцями. Очищаємо яблука і тремо їх на тертці. Додаємо яблука з цукром до сиру. Ретельно все перемішуємо. Всипаємо борошно. Ще раз усе ретельно змішуємо.
Ліпимо сирники і смажимо.
Сирники з гарбузом
Інгредієнти:
- 100 г гарбуза вареного
- 1 ч. ложка кориці
- 250 г сиру
- 1 яйце
- 1 ст. ложка крупи манної
- дрібка солі
- 2 ст. ложки цукру
- 3 ст. ложки борошна
Перетворюємо на пюре наш гарбуз, додаємо до нього корицю. З'єднуємо сир, манку, яйце, цукор, сіль та гарбуз. Залишаємо суміш на 20 хвилин вистоятись.
Додаємо в тісто борошно, ретельно вимішуємо. Ліпимо сирники і смажимо.
Читайте також