Ситуація на фронті загострюється: окупанти визначили нові рубежі пуску ракет по Україні

Орки відпрацьовують умовні пуски ракет з Криму
Головне
Ситуація на фронті загострюється: окупанти визначили нові рубежі пуску ракет по Україні
Російська військова техніка Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/photos
20 Травня 2022, 15:48
читать на русском

Ситуація на фронті загострюється, оскільки окупанти обстрілюють усю лінію зіткнення та намагаються завдавати артилерійських обстрілів у глиб оборони українських військових у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу.

Противник зосереджує зусилля на утриманні зайнятих ним рубежів, веде розвідку, здійснює інженерне обладнання позицій, поповнює запаси ОВТ, боєприпасів та ПММ, а також намагається покращити своє тактичне положення, - сказав Олександр Мотузяник.

Він зазначив, що окупанти намагаються визначити нові рубежі пуску ракет по Україні. Зокрема, російські екіпажі дальніх бомбардувальників Ту-22М3 відпрацьовують умовні пуски ракет з повітряного простору північної частини ТОТ АР Крим.

Своєю чергою українські військові ведуть оборонну операцію, у результаті чого орки зазнають втрат в живій силі та техніці.

Зокрема, на Донецькому і Луганському напрямках за минулу добу наші воїни відбили чотирнадцять ворожих атак, спалили вісім танків, чотирнадцять одиниць бойової броньованої та шість одиниць автомобільної техніки російських окупантів, - пояснив Мотузяник.

Він додав, що за добу ППО збили кілька ворожих БПЛА типу "Орлан-10".

Нагадаємо, 17 травня Україна, і росія заявили про фактичне припинення мирних переговорів між двома країнами

Читайте також

1