Скандал у "Слузі народу": військовий, якого образила Шуляк, вимагає її звільнення

Вибачення Олени Шуляк він назвав фарсом і знущанням
Важливо
Скандал у "Слузі народу": військовий, якого образила Шуляк, вимагає її звільнення
Олена Шуляк Фото: sluga-narodu.com
22 Грудня 2022, 10:10
читать на русском

Український військовий Олег Симороз, якому ампутували обидві ноги, не прийняв вибачення лідерки партії "Слуга Народу" Олени Шуляк та вимагає її звільнення.

Про це він написав у Facebook.

"Вибачення" Шуляк переді мною є просто огидним фарсом і знущанням! По-перше, з'явилося воно на шостий день і лише після величезного скандалу та коли народні депутати "слуги" почали писати через неї заяви на вихід з партії, головою якої вона є. По-друге, почала прикриватися передовою, що максимально бридко й цинічно, бо де передова, а де Шуляк, думаю всім зрозуміло", - написав військовий.

Олег Симороз відзначив і той факт, що Шуляк не вказала в дописі, перед ким вибачається.

"Ну й вишенькою на тортику є та частина тексту, яка нібито має вважатися самим "вибаченням" - "ЯКЩО я чимось його образила". Тобто Шуляк банально не розуміє за що їй треба просити вибачення. Щобільше, вона навіть не згадує на ім'я того, перед ким нібито "вибачається", - обурився військовий.

Олега Симороз також звинуватив Олену Шуляк у тому, що вона живе за принципом вседозволеності.

"Пані Олено, це - дно, й констатація того, що Ви живете за принципом вседозволеності. Але насправді дуже добре, що Ви навіть не задумалися чому це треба питати у військового з двома ампутаціями ніг, який лежить у військовому госпіталі, дозволу на зустріч. Чому треба спочатку дізнатися чи він взагалі хоче Вас бачити й з Вами "дискутувати", добре знаючи його ставлення до Вас. Адже це яскраво ілюструє Ваше справжнє ставлення до українського війська, на відміну від Ваших байок про передову, якими Ви намагаєтеся прикрити свою ницість", - пише Симороз.

Військовий наголосив, що не приймає такі вибачення і звернувся до Президента із закликом позбутися Шуляк та ветувати законопроєкт №5655.

Як відомо, 17 грудня Шуляк прийшла у палату до військового та юриста Симороза, який підірвався на протитанковій міні і втратив обидві ноги. Шуляк збиралася обговорити резонансний допис Симороза, в якому той розкритикував її законопроєкт щодо містобудування 5655, який раніше прийняла Верховна Рада.

Наступного дня народна депутатка Галина Янченко написала заяву на вихід із партії "Слуга народу" через вчинок голови партії Олени Шуляк, назвавши його "дніщєм".

Нагадаємо, минулого тижня Рада в цілому підтримала резонансний законопроєкт №5655 щодо реформування сфери містобудівної діяльності. Документ, зокрема, передбачає розширення можливостей Єдиної державної електронної системи у сфері будівництві. Також з його запровадженням очікується спрощення реєстрації прав на виконання підготовчих і будівельних робіт та перегляд системи містобудівного контролю.

Протягом усього періоду з моменту реєстрації у ВР у червні 2021 року цей законопроєкт викликав бурхливі дискусії. Найбільше його противників серед представників місцевого самоврядування, оскільки даний законопроєкт фактично узаконює самовільне будівництво і усуває місцеву владу від керівництва цим процесом.

Читайте також