Скандальний нардеп від "Слуги народу" купив у США сумку за 180 тисяч гривень

Це дорогий аксесуар відомого французького бренду
Скандальний нардеп від "Слуги народу" купив у США сумку за 180 тисяч гривень
Олег Семінський Фото: my.ua
6 Грудня 2021, 16:23
читать на русском

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олег Семінський придбав у Нью-Йорку (США) жіночу сумку відомої марки Hermes, яка коштує майже 180 тисяч гривень.

Відповідні дані парламентар вніс до своєї декларації, вказавши, що ціна аксесуару 179 638 гривень. Втім, у документі не вказано, для кого куплена ця річ. Семінський здійснив покупку наприкінці липня, а декларацію оновив у серпні.

Зазначимо, що згідно з декларацією у Семінського є дружина, донька та син. Нардеп володіє кількома квартирами у Києві, земельними ділянками та автівками преміумкласу.

Як повідомляє OBOZREVATEL, Семінський неодноразово потрапляв у скандали. Так, під час засідання в Раді журналісти впіймали його на інтимному листуванні. Ймовірно, повідомлення сексуального змісту він надіслав своїй помічниці Катерині Демченко, яка офіційно працевлаштована у компанії дружини Семінського. Співрозмовники називали один одного "котиками", обговорювали "вчорашнє" та обмінювались любовними смайлами та компліментами.

Раніше Семінський погрожував ексміністру Миколі Рудьковському проблемами із законом, якщо той відмовиться переписати на нього частку в найбільшій газовидобувній компанії України, яка належить роди Рудьковського.

Також журналісти опублікували записи розмови нардепа з відомим кримінальним авторитетом Андрієм Мельником. На записах чоловіки змовляються про спільну надання показань та розділ прибутків після отримання компанії.

Читайте також