"Слуга народу" хоче забрати посаду в Раді у нардепа, який приєднався до Разумкова

Нардепа з монобільшості Михайла Крячка можуть посунути з посади голови одного з комітетів
"Слуга народу" хоче забрати посаду в Раді у нардепа, який приєднався до Разумкова
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
1 Грудня 2021, 17:53
читать на русском

Фракція "Слуга народу" хоче звільнити свого ж депутата Михайла Крячка з посади голови комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації. Причиною цьому стала бездіяльність та відсутність результатів. Але нещодавно нардеп приєднався до міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика" ексспікера парламенту Дмитра Разумкова.

Про це заявив голова фракції "слуг" Давид Арахамія, передає "Сьогодні".

Крячка я взагалі не вважаю за голову комітету. Тому що вони нічого не роблять, жодних ініціатив. Ставитимемо кадрове питання щодо пана Крячка, – сказав Арахамія, додавши, що це станеться вже найближчим часом.

Зазначимо, що нардеп-мажоритарник Роман Соха розповідав, що Крячко нібито теж незадоволений ситуацією у фракції, але залишити її він не міг. При цьому він нещодавно приєднався до Разумкова.

Нагадаємо, що голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував вихід із фракції нардепа-мажоритарника Романа Сохи та зазначив, що такі дії не зможуть розвалити монобільшість.

Крім того, низка депутатів з монобільшості приєднались до міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна Політика" колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Читайте також

1