Скічко пообіцяв, що не підведе президента Зеленського

Шоумен прокоментував своє призначення головою Черкаської ОДА
Скічко пообіцяв, що не підведе президента Зеленського
Олександр Скічко (Фото: УНІАН)
31 Січня 2021, 12:13
читать на русском

Нардеп від "Слуги народу", а донедавна шоумен і телеведучий Олександр Скічко прокоментував своє призначення головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Свої коментарі Скічко написав на власній сторінці у Фейсбуці.

Новоспечений голова ОДА розповів зокрема, що хоче зробити Черкащину успішним і показовим регіоном.

Я поставив перед собою виклик зробити регіон зразковим та показовим у плані успішності й розвитку. Це дуже зворушливо, адже Черкащина - це місце, де я народився і виріс, - зауважив Скічко.

Читайте також

Далі шоумен висловив подяку президентові (досьє Володимира Зеленського) за можливість "втілювати реальні позитивні зміни для своєї малої батьківщини". Колишній телеведучий впевнений, що знає проблеми регіону та шляхи їх вирішення.

Я був обраний народним депутатом України на мажоритарному окрузі. Як депутат-мажоритарник знаю проблеми Черкащини і готовий допомогти у їх вирішенні. Своїм виборцям дякую за довіру. Я не підведу! – підсумував Скічко (досьє Олександра Скічка).

Нагадаємо, 29 січня народного депутата від фракції "Слуга народу", коміка і шоумена Олександра Скічка призначили на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Усі подробиці політичної кар`єри Олександра Скічка читайте у нашому матеріаліРобота в Росії, багаті дружини і провал на виборах мера: що відомо про нового голову Черкаської ОДА Скічка