Слово - теж зброя: актори Миколаївського театру задля підтримки армії записали відео з віршами Симоненка і Вакарчука (відео)

Актори кажуть, що ця акція - на підтримку всіх громадян, захисників Миколаєва та України у російсько-українській війні
Ексклюзив
Слово - теж зброя: актори Миколаївського театру задля підтримки армії записали відео з віршами Симоненка і Вакарчука (відео)
Миколаївський драмтеатр (Фото: Фейсбук)

Колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії як завжди на передовій війни за Україну. Головна зброя цього знаного патріотичного колективу - високе українське мистецтво. Актори театру почали кожного дня записувати оригінальні відео зі своїми творчими доробками, іноді фоном можна почути канонаду, яка тепер чутно в місті на Бузі.

Актори та артисти-вокалісти власноруч знімають як читають класичні та сучасні українські вірші і пісні. Розпочали з віршів Василя Симоненка й Святослава Вакарчука, а продовжили Павлом Тичиною та Тарасом Петриненком.

Миколаївським національним академічним українським театром драми та музичної комедії За декілька днів вже записано півтора десятка відео, які поступово публікуються в різних комунікаційних джерелах театру та на сторінках в соціальних мережах. 

Приємно, що глядачі підтримують цю акцію, поширюють її серед знайомих, пересилають у інші групи та підтримують бойовий дух.

За перші три дні ці аматорські відео, зроблені у звичайних квартирах вже подивилось більш ніж 11 тисяч людей. Впевнені, що ця тенденція збережеться.

- Працюємо на перемогу України та вже мріємо знову виходити на сцену до наших любих глядачів, - кажуть в театрі. - Надихає бойовий дух - слово! Українська пісня!

Нагадаємо, рятуючи тварин українці розкупили е-квитки до Миколаївського зоопарку на декілька місяців наперед. Станом на середину березня всі квитки в зоопарк продані. Ніхто не міг передбачити “безрозмірну” чергу в касі. Люди купили е-квитки, а тваринам та птахам з рибами куплять корм.

Читайте також