"Слуга народу" висунула голову Покровської РДА Бондаренка кандидатом у нардепи на Донеччині

Довибори відбудуться 28 березня
"Слуга народу" висунула голову Покровської РДА Бондаренка кандидатом у нардепи на Донеччині
Андрій Бондаренко (Фото: Укрінформ)
11 Лютого 2021, 17:21
читать на русском

Політична партія “Слуга народу” висунула голову Покровської районної державної адміністрації Андрія Бондаренка кандидатом у народні депутати на довиборах у парламент в окрузі №50 в Донецькій області.

Про це повідомив голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко, передає "Укрінформ".

Щодо 50-го округу - ми зупинили свій вибір на голові Покровської РДА Андрієві Бондаренку. Це людина з команди президента і людина, яка своєю діяльністю за останній рік втілює на місці ті прагнення Президента до встановлення миру, до покращення соціальних зв'язків, взаємодії з окупованими територіями, відкриття КПВВ, ЦНАПів і так далі, - зазначив Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка).

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата у округах №87 та № 50.

Читайте також

Вибори в окрузі на Донеччині призначені після дострокового припинення Верховною Радою 16 грудня повноважень Руслана Требушкіна, якого обрали міським головою Покровська Донецької області.

Сьогодні ж "Слуга народу" офіційно висунула стронгмена Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України по 87-му округу на Івано-Франківщині. Вибори у 87-му окрузі на Івано-Франківщині відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції "Слуга народу" Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

1