Сьогодні Рада збереться на закрите засідання на тлі військової загрози РФ

Єдиною ефективною зброєю є консолідація українського суспільства
Головне
Сьогодні Рада збереться на закрите засідання на тлі військової загрози РФ
Сесійна зала Верховної Ради Фото: УНІАН
13 Лютого 2022, 08:04
читать на русском

У неділю, 13 лютого, Верховна Рада проведе закрите засідання за участю керівників парламентських фракцій, представників силового та економічного блоку.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко у Telegram.

Попередньо о 16:00 відбудеться закрите засідання за участю керівників парламентських фракцій, силового та економічного блоку, а саме: з міністром оборони, міністром внутрішніх справ, головою СБУ, керівництвом розвідок, Нацбанку, Мінфіну, прем'єр-міністром, - написав він.

За словами п'ятого президента України та лідера ЄС Петра Порошенка, така терміновість пов'язана з ситуаціями, коли дипломати та громадяни різко покидають Україну.

Єдиною ефективною зброєю є консолідація українського суспільства, тверда переконаність в нашій перемозі, вважає Порошенко.

Він наголосив, що нарешті Верховна Рада прокинулась та завершила своє майже двомісячне святкування.

Сподіваємося, що завтра всі керівні особи обговорять з парламентом нашу ефективну співпрацю для підвищення обороноздатності держави і забезпечення відсутності ризиків і загроз, - додав Порошенко.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський вважає "малоймовірною" нову загрозу широкомасштабного вторгнення російських військ до України.

Читайте також