Спікер Нацзборів Вірменії потрапив до лікарні після побиття протестувальниками

Мірзояна прооперували, його життю нічого не загрожує
Спікер Нацзборів Вірменії потрапив до лікарні після побиття протестувальниками
Арарат Мірзоян Фото: azatutyun.am
10 Листопада 2020, 12:55
читать на русском

Спікер Національних зборів Вірменії Арарат Мірзоян доставлений до лікарні, повідомив у Facebook прессекретар апарату прем'єр-міністра країни Едурад Агаджанян.

У нього є травми. На щастя, загрози для життя немає, - написав Агаджанян.

Кілька учасників нападу на спікера парламенту Вірменії Арарату Мірзояна затримані, заявив у вівторок прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян.

Раніше повідомлялося, що протестуючі побили спікера парламенту в Єревані. Конфлікт стався між учасниками протесту та охороною Мірзояна. Сам спікер парламенту перебував в машині, проте протестуючі "витягли всіх з автомобіля".

Читайте також

Як передає видання Arminfo, у автомобілі в момент побиття Мірзояна також перебували діти. До місця НП прибула машина швидкої допомоги, але протягом деякого часу лікарі не могли підійти до потерпілого.

За фактом нападу на Мірзояна вже є затримані. Затримано не всі, але важливо, що затримання злочинців розпочато, - сказав Пашинян у відеозверненні до громадян.

Також Пашинян заявив, що життю Мірзояна небезпека не загрожує, але його прооперували.

Читайте також

Нагадаємо, 9 листопада президент Азербайджану, прем'єр-міністр Вірменії і президент Росії підписали заяву про повне припинення вогню і всіх військових дій з 10 листопада 2020 року.

Згідно із заявою, Азербайджанська Республіка і Республіка Вірменія зупиняються на зайнятих ними позиціях, уздовж лінії зіткнення в Нагірному Карабасі і вздовж коридору, що з'єднує Нагорний Карабах з Республікою Вірменія, і там розгортається миротворчий контингент Російської Федерації.

10 листопада у столиці Вірменії почалися акції протестів.

1