Співпрацюють з орками за 5-10 тисяч гривень: Єнін про зрадників України

В Україні затримали понад 1600 осіб ймовірно причетних до диверсійної діяльності
Співпрацюють з орками за 5-10 тисяч гривень: Єнін про зрадників України
Російський солдат Фото: facebook.com/mod.mil.rus
7 Серпня 2022, 20:20
читать на русском

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін розповів, що колаборанти погоджуються на співпрацю з російськими орками за 5-10 тисяч гривень.

Про це він повідомив під час телемарафону.

Якщо говорити про всі 164 дні війни, то за цей період на території держави було викрито близько сотні ДРГ, затримано понад 1600 осіб ймовірно причетних до диверсійної діяльності. Я на своєму фейсбуці часто пишу про коригувальників та посібників диверсантів, - сказав Євген Єнін.

Він зазначив, що за 5-10 тисяч гривень зрадники надають оркам інформацію про розташування позицій українських військових, блокпостів. Також вони інформують про місця прильоту ракет.

Зрада держави за 300 доларів це майже як за 30 срібників і перспектива провести найближчі 15 років в тісній камері, - додав він.

Нагадаємо, у липні голова Миколаївської ОВА Віталій Кім пообіцяв винагороду 100 доларів за інформацію, яка допоможе ловити коригувальників російського вогню в регіоні. Він розповів, що жителі Миколаєва відмовляються від винагороди за зрадників та активно "здають" колаборантів.

Читайте також

1