Стало відомо, коли Кернес повернеться до Харкова

Мер наразі продовжує лікування у Німеччині
Стало відомо, коли Кернес повернеться до Харкова
Кернес Геннадій (фото: Facebook)
11 Листопада 2020, 09:37
читать на русском

Мер Харкова Геннадій Кернес продовжує лікуватись від коронавірусної інфекції в німецькій клініці "Шаріте" і планує повернутись додому до старту роботи новообраної міської ради.

Про це розповів директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю в Харківській міській раді Юрій Сидоренко, передає "Україна 24".

Гумор приходить поступово. Бо коли його поховали вперше — було не до жартів. А коли це вже п'ятий чи шостий раз стається, то інакше як з гумором ставитися до цього неможливо. До першої сесії, яка відбудеться не пізніше середини грудня, він має бути тут, - пояснив Сидоренко.

Про мера Харкова знову заговорили, коли поліція розпочала кримінальну справу за фактом його зникнення. Та вже за півтори години провадження закрили. В поліції пояснили, що мусили так зробити за процедурою, бо із заявою про зникнення Кернеса (досьє Геннадія Кернеса) до них звернувся харків'янин.

Друг Кернеса Павло Фукс у себе в Telegram опублікував перше його фото після "зникнення".

Читайте також

Нагадаємо, що 4 листопада Харківська ТВК назвала переможця виборів мера у Харкові. З результатом 60,34% голосів на виборах Харківського міського голови переміг нинішній мер Геннадій Кернес.

Як відомо, Кернес працює на посаді міського голови Харкова з 2010 року.

У вересні у харківського мера виявили COVID-19. Згодом його перевезли на лікування до Німеччини.

9 листопада поліція Харківської області поінформувала, що відкрила кримінальне провадження за фактом можливого зникнення Кернеса. До правоохоронців звернувся керівник "однієї з громадських організацій", який заявив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв’язок і місце його перебування невідоме.

10 листопада поліція закрила кримінальне провадження через зникнення мера Харкова Геннадія Кернеса.

1