Стало відомо, коли відбудуться вибори мера Конотопа

ТВК призначила вибори мера Конотопа на 24 січня 2021 року
Стало відомо, коли відбудуться вибори мера Конотопа
Вибори, скриньки для бюлетенів (фото: Парламент UA)
25 Листопада 2020, 20:20
читать на русском

Нового мера міста Конотоп Сумської області обиратимуть 24 січня 2021 року

Про це повідомило "Суспільне”.

Як розповіла голова міської територіальної виборчої комісії Конотопа Оксана Єзерська, передвиборча кампанія розпочнеться 5 грудня 2020 року.

Попередні вибори міського голови, які відбулися 25 жовтня 2020 року комісія визнала такими, що не відбулися, через смерть від коронавірусу переможця - Олександра Лугового.

Читайте також

Нагадаємо, 16 листопада новообраний міський голова Конотопа Сумської області Олександр Луговий помер від ускладнень коронавірусу.

28 жовтня стало відомо, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував на місцевих виборах, помер від COVID-19. Федорчук не дожив місяць до свого 61-го дня народження. Через смерть Федорчука у Борисполі проведуть повторні вибори.

29 жовтня міський голова Новгорода-Сіверського Олег Бондаренко помер у Чернігові в обласній лікарні. У померлого була двобічна пневмонія і діагностований коронавірус.

У Павлограді Дніпропетровської області від коронавірусу помер колишній міський голова  Іван Метелиця, який був одним з претендентів на мерське крісло, але не переміг.

У Львівській області теж не обійдеться без повторних виборів. Голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух помер через шість днів після переобрання на новий термін. Точна причина смерті 52-річного чоловіка невідома.

25 жовтня на Черкащині від коронавірусу помер кандидат у депутати Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.

1