Стало відомо про запуск ще одного телеканалу, підконтрольного Медведчуку - відео

Про дату запуску нового каналу поки що невідомо
Стало відомо про запуск ще одного телеканалу, підконтрольного Медведчуку - відео
Телеканали Медведчука (Фото: Flicr)
3 Березня 2021, 20:29
читать на русском

Народний депутат України від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич повідомив про те, що в Україні незабаром запустять ще один телеканал, на якому працюватимуть журналісти "112 Україна", NewsOne і Zik.

Про це Шуфрич розповів в ефірі каналу "Перший незалежний". Відповідне відео виклав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива.

Звертаючись до журналістів "Першого незалежного" на акції перед президентським палацом, Шуфрич сказав:

У мене є інформація, що ви скоро будете мати можливість працювати на ще одному каналі. Невже вони і його закриватимуть? І яким способом?

Коли саме планується запуск нового каналу, Шуфрич не уточнив.

Читайте також


Контекст. 26 лютого близько 18:00 почав мовлення телеканал “Перший Незалежний” із журналістами раніше заблокованих каналів ZIK, NewsOne та “112 Україна”. Обличчями "Першого Незалежного" стали журналісти Василь Апасов, Діана Панченко, В'ячеслав Піховшек і Павло Кужеєв. Вони заявляють, що створили новий канал, щоб "українці могли знати правду про те, що відбувається в Україні”.

Телеканал  медіахолдингу "Новости" "Перший незалежний" відключили від мовлення на супутниковому телебаченні через час після початку роботи і тепер його можна дивитися лише в Інтернеті.

1