Стало відомо, скільки людей загинуло під час бомбардування Драмтеатру в Маріуполі

Окупанти скинули бомбу на театр попри те, що там був напис "діти"
Важливо
Стало відомо, скільки людей загинуло під час бомбардування Драмтеатру в Маріуполі
Маріупольський театр Фото: 2022 Maxar Technologies/Handout via REUTERS
25 Березня 2022, 12:11
читать на русском

Близько 300 людей загинуло внаслідок бомбардування Драматичного театру в Маріуполі 16 березня.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді в Telegram.

Від очевидців з'явилася інформація про те, що у Драматичному театрі Маріуполя внаслідок бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що окупанти знали куди б'ють та знали, що там є мирні жителі.

Цих фашистів 21 століття не зупинив ані величезний напис ДІТИ, ані заяви самих людей, що там лише мирні – жінки, діти, люди похилого віку. Окупант знав, куди б'є. Знав, які можуть бути наслідки і все одно бомби впали на місце, яке стало притулком для сотень маріупольців, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, російські військові завдають постійних обстрілів Маріуполю. Артилерійські обстріли та авіаудари летять по школах, житлових будинках та об'єктах критичної інфраструктури.

16 березня 2022 року окупанти скинули бомбу на Донецький обласний драматичний театр в Маріуполі, де знайшли притулок близько тисячі мирних мешканців, переважно жінок і дітей.

Перед тим, як завести дітей у бомбосховищі театру, поблизу будівлі зробили величезні написи "ДІТИ", які було видно навіть з повітря. Однак це не зупинило рашистів, і вони атакували людей з дітьми, які ховалися від бомбардування у підвалі театру.

Читайте також

1