Стало відомо, як працюватимуть банки і пошта на Новий рік та Різдво

Банківські установи матимуть чимало вихідних від 1 до 8 січня
Важливо
Стало відомо, як працюватимуть банки і пошта на Новий рік та Різдво
Пошта (Фото: Pexels)
16 Грудня 2020, 18:43
читать на русском

Нацбанк України та найбільші поштові оператори "Укрпошта" і "Нова пошта" оприлюднили дати й години роботи у святкові дні в січні 2021 року.

Відповідні графіки розміщені на сайтах НБУ, "Укрпошти" та "Нової пошти".

Зокрема у банках попереджають, що 31 грудня робочий день буде скороченим, тому усі необхідні перерахунки варто зробити до 14 години.

1-3, а також 7-8 січня фінансові установи не працюватимуть. Повний робочий день запланований на 4-5 січня, а 6 січня – скорочений на одну годину.

Поштові оператори 31 грудня працюватимуть до 18 години вечора, а 1 січня святкуватимуть Новий рік. Від 2 до 5 січня усі відділення працюватимуть у звичайному режимі, а 6 січня – скорочений робочий день. 7 січня – вихідний в "Укрпошти" та "Нової пошти". Крім того, "Нова пошта" не працюватиме також 8 січня.

Читайте також

Раніше повідомлялося, що у Києві новорічні свята у дитсадках та школах відбудуться без присутності батьків та гостей. Також навчальні заклади столиці під час локдауну змінять режими роботи на період зимових канікул та посилення карантинних обмежень. Працюватимуть у звичному режимі лише дитячі садочки.