Влада Києва повідомила, як працюватимуть дитячі садочки під час локдауну

Усі навчальні заклади столиці змінять режими роботи
Влада Києва повідомила, як працюватимуть дитячі садочки під час локдауну
Дитячий садок, фото Альони Кудревич
14 Грудня 2020, 16:32
читать на русском

Навчальні заклади столиці під час локдауну змінять режими роботи на період зимових канікул та посилення карантинних обмежень. Працюватимуть у звичному режимі лише дитячі садочки.

Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Зимові канікули в школах та закладах позашкілля розпочнуться за графіком – із 25 грудня до 10 січня. Другий семестр стартуватиме з 11 січня, проте вся робота та навчання відбуватимуться дистанційно. Якщо ситуація із захворюваністю не погіршиться, уже 25 січня зазначені заклади запрацюють у звичному режимі, – розповів він.

Читайте також

За його словами, заклади професійно-технічної освіти підуть на канікули трошки пізніше – із 31 грудня до 15 січня. А навчання в другому семестрі студенти розпочнуть також у дистанційному форматі – з 18 до 24 січня.

Він додав, що єдиними закладами освіти, які з 8 до 24 січня працюватимуть винятково дистанційно, будуть інклюзивно-ресурсні центри.

Раніше повідомлялося, що у Києві новорічні свята у дитсадках та школах відбудуться без присутності батьків та гостей.

Кличко розповів, як навчатимуться столичні школярі після зимових канікул. За його словами, після зимових канікул, під час суворого карантину, який уряд планує запровадити в січні, школярі розпочнуть навчання в дистанційному режимі.