Кличко розповів, як навчатимуться столичні школярі після зимових канікул

Діти розпочнуть навчання в дистанційному режимі
Кличко розповів, як навчатимуться столичні школярі після зимових канікул
Освіта, діти Фото: УНІАН
11 Грудня 2020, 16:44
читать на русском

Після зимових канікул, під час суворого карантину, який уряд планує запровадити в січні, школярі розпочнуть навчання в дистанційному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

Усі школи Києва з 25 грудня мають піти на зимові канікули, що триватимуть до 11 січня. Після цього школи розпочнуть навчання в дистанційному режимі, - сказав він (досьє Кличка).

За його словами, департамент освіти КМДА вже розробив план навчання.

Також ми продовжимо транслювати онлайн-уроки на телеканалі "Київ". Наскільки я знаю, такі ж уроки будуть підготовлені і на загальнодержавному рівні, – повідомив мер.

Читайте також

Столичний керівник зауважив, що заклади професійно-технічної освіти підуть на канікули трохи пізніше – із 31 грудня до 15 січня. Другий семестр вони розпочнуть також у дистанційному форматі – із 18 до 24 січня.

У разі подовження локдауну, якщо уряд ухвалить таке рішення, ми будемо вимушені подовжити і дистанційне навчання у школах та закладах професійно-технічної освіти. Що стосується дитячих садочків – вони працюватимуть у звичному режимі, – сказав Кличко.

Раніше повідомлялося, що у Києві новорічні свята у дитсадках та школах відбудуться без присутності батьків та гостей.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України повідомило, що всеукраїнські учнівські олімпіади не проводитимуться під час карантину.

1