У Міносвіти розповіли, що буде з олімпіадами на карантині

Щоб брати участь в олімпіадах дітям треба їздити з міста до міста, а це не бажано
У Міносвіти розповіли, що буде з олімпіадами на карантині
Діти в школі (Фото: НУШ)
1 Грудня 2020, 08:02
читать на русском

Міністерство освіти і науки України повідомило, що всеукраїнські учнівські олімпіади не проводитимуться під час карантину.

Про це повідомила пресслужба міністерства освіти і науки України.

Через загострення епідеміологічної ситуації в країні і зростання показників захворюваності на коронавірус прийнято рішення не проводити Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів, турніри, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності при надзвичайних обставинах. Виключно в заочній (дистанційній) формі можуть проводитися Всеукраїнські учнівські конкурси з навчальних дисциплін і конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що зазвичай у листопаді-грудні проводиться другий етап олімпіад - районний.

З огляду на поради педагогів і рекомендації МОЗ щодо максимального обмеження контактів між людьми, було прийнято рішення про непроведення учнівських олімпіад під час карантину, - додають у Міносвіти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві новорічні свята у дитсадках та школах відбудуться без присутності батьків та гостей.

Читайте більше про міністра освіти у нашому матеріалі: Політичний хамелеон, плагіатор і майже європеєць: усе про скандали міністра Шкарлета