Стало відомо, з ким Усик проведе наступний бій

Усик хоче битися з переможцями
Стало відомо, з ким Усик проведе наступний бій
Олександр Усик Фото: facebook.com/Alexanderusyk
15 Вересня 2022, 14:47
читать на русском

Український боксер, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик наступний свій поєдинок може провести з ексчемпіоном за версією WBC у важкій вазі Деонтеєм Вайлдером або з Робертом Хеленіусом.

Про це повідомили в The Ring.

Усик хотів битися з Ф'юрі до кінця року. Знаєш що, ми не біжимо за ним. У нас є три пояси. У нього один ремінь. Кому це цікаво? Це ситуація, яку створив Ф'юрі. Не Усик, - сказав менеджер українця Угас Клімас.

За його словами, Усик хотів би вийти в ринг проти колишнього чемпіона за версією WBC у важкій вазі Деонтея Вайлдера. Проте потрібно зачекати на результат його найближчого бою з Робертом Хеленіусом. Поєдинок відбудеться 15 жовтня у Нью-Йорку.

Усик хотів би побитися з Вайлдером, але проведе поєдинок із переможцем цього протистояння. Усик відрізняється від Ф'юрі. Він шукає переможців, а не переможених, - сказав Клімас.

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа після 12 раундів бою та захистив свої титули IBF, WBA, WBO та IBO.

Напередодні бою Усик оголосив про співпрацю з криптобіржею  QMALL, яку заснували українські IT-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа. Чемпіон-важковаговик став амбасадором QMALL. Контракт між боксером та криптобіржею був підписаний 13 серпня в ОАЕ. Партнерство розраховане на довгострокову перспективу.

Читайте також