У Федерації боксу України розповіли про підтримку Усика під час поєдинку з Джошуа

Олександр Усик довів усьому світу, що Україна перемагає і буде перемагати
У Федерації боксу України розповіли про підтримку Усика під час поєдинку з Джошуа
Олександр Усик (зліва) та Микола Удянський (справа) / Фото: t.me/UpgradeBoxingUA
25 Серпня 2022, 19:55
читать на русском

Президент Федерації боксу України Кирило Шевченко та керівництво Федерації приїхали на бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа до Джидди.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомила Федерація боксу України.

Олександр Усик (зліва) та Микола Удянський (справа) / Фото: t.me/UpgradeBoxingUA

Своїми враженнями та емоціями від бою поділився з усіма українськими шанувальниками боксу президент Федерації Кирило Шевченко:

Олександр Усик довів усьому світу, що Україна перемагає і буде перемагати! Раніше це нам доводили брати Клички та багато інших наших спортсменів! Перемога Олександра Усика стала чудовим подарунком Україні до Дня Незалежності. Федерація пишається нашими героями-чемпіонами і робить усе можливе, аби забезпечити їм гідні умови для професійного розвитку.

Президент Федерації боксу Кирило Шевченко (зліва), віцепрезидент Олександр Манчак (в центрі), радник президента Федерації Геннадій Николайчук (справа) / Фото: t.me/UpgradeBoxingUA

Своєю чергою, віцепрезидент Федерації боксу Микола Удянський, який теж приїхав до Саудівської Аравії, наголосив, що плідною є співпраця з Олександром Усиком не лише у спорті, але й у бізнесі. 

Щиро вітаю Олександра з перемогою, ми дуже щасливі та були впевнені у його перемозі! Приємно, що нас пов'язує не лише любов до боксу, а й ділові стосунки. Важливо підтримувати одне одного у всьому, і тоді успіх забезпечений!

Керівництво Федерації боксу України на чемпіонському поєдинку Олександра Усика / Фото: t.me/UpgradeBoxingUA

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа після 12 раундів бою та захистив свої титули IBF, WBA, WBO та IBO.

Напередодні бою Усик оголосив про співпрацю з криптобіржею  QMALL, яку заснували українські IT-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа. Чемпіон-важковаговик став амбасадором QMALL. Контракт між боксером та криптобіржею був підписаний 13 серпня в ОАЕ. Партнерство розраховане на довгострокову перспективу.

Читайте також

1