Starlink запустила глобальний роумінг для своїх клієнтів

Новий тариф дозволяє користуватися інтернетом у будь-якій точці земної кулі
Starlink запустила глобальний роумінг для своїх клієнтів
Starlink Ілона Маска в Україні / Фото: bestgaminpro
18 Березня 2023, 15:32
читать на русском

Starlink запустила новий тариф Starlink Roam, який дозволяє використовувати термінал з будь-якої точки світу.

Про це повідомляється у Twitter компанії.

"Тепер Starlink пропонує можливість глобального роумінгу для клієнтів, які подорожують у місця, де з'єднання було ненадійним або зовсім недоступним", - йдеться в повідомленні.

Користувачі отримають "високошвидкісний інтернет з низькою затримкою у більшому радіусі". Фактично, система підключатиметься до більшої кількості супутників, що забезпечить безперервне з'єднання.

"Обладнання призначене для стаціонарної установки на вашому автомобілі та стійке до складних умов", - додали в компанії.

Глобальний роумінг коштує 200 доларів на місяць - на 50 доларів дорожче, ніж його регіональний аналог. Глобальний роумінг доступний лише з портативним обладнанням, його вартість - 599 доларів.

Нагадаємо, Ілон Маск підняв плату за Starlink для України. Починаючи з 29 грудня, вона складатиме $75 замість $60. Йдеться про плату для звичайних абонентів, тоді як комплекси супутникового інтернету для ЗСУ мають працювати безкоштовно, принаймні, так обіцяв Ілон Маск після невдалої спроби перекласти фінансування послуги Starlink для української армії на Пентагон.

Про те, скільки коштує інтернет від Starlink та як до нього підключитися, можна прочитати тут.

Читайте також