Степанов порівняв поширення коронавірусу з ураганом

Він наголосив, що потрібно дотримуватися усіх правил МОЗу
Важливо
Степанов порівняв поширення коронавірусу з ураганом
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов (фото: УНІАН)
3 Листопада 2020, 11:45
читать на русском

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що коронавірусна інфекція в Україні розповсюджується в "ураганному режимі". Так він прокоментував черговий антирекорд інфікування COVID-19.

Про це він повідомив під час щоденного брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції в Україні.

Цифра антирекорду 8 тис. 999 людей, захворівших на COVID-19 за добу і дуже важливо було в цей час зібрати багатотисячний мітинг біля ВР і заблокувати весь (урядовий – ред.) квартал. Коронавірус розповсюджується просто шаленими темпами в ураганному режимі. Ми це бачимо і у проєвропейських країнах. Наприклад, у Франції за минулу добу 52 тисячі хворих на COVID-19 і така ситуація спостерігається в усіх європейських країнах, - заявив Степанов.

Читайте також

Міністр (досьє Максима Степанова) уточнив, що виконання встановлених в державі протиепідемічних правил є просто життєвою необхідністю.

Я чую такі вирази, що нібито "вірус козаків не бере", бере, ми такі ж самі люди. Дотримуйтесь всіх правил, які встановлені МОЗ, - наголосив Степанов.

Нагадаємо, 3 листопада в Україні зафіксовано 8 899 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них захворіли 346 дітей, та 401 медпрацівник.

1