В Україні зростатиме захворюваність на коронавірус - Данілов

Усе через недотримання профілактичних заходів безпеки
В Україні зростатиме захворюваність на коронавірус - Данілов
Олексій Данілов (фото: УНІАН)
9 Жовтня 2020, 14:08
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив про прогнозоване зростання на коронавірус в Україні, яке пов'язане із недотриманням карантинних заходів.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Відповідну заяву Данілов зробив під час селекторної наради з головами облдержадміністрацій, яка була проведена через зростання захворюваності в країні.

Данілов зазначив прогнозоване зростання кількості нових випадків інфікування в умовах масового недотримання профілактичних заходів безпеки, - повідомили в РНБО.

Данілов заявив про необхідність збільшення місць для розміщення хворих в регіонах з великою кількістю інфікованих. Також в РНБО закликали організувати виборчий процес і голосування на місцевих виборах 25 жовтня з урахуванням всіх рекомендацій Міністерства охорони здоров'я.

Читайте також

Нагадаємо, що у п’ятницю, 9 жовтня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів позачергову селекторну нараду через зростання захворюваності на COVID-19.

Сьогодні - черговий антирекорд по коронавірусу. За минулу добу зафіксували 5 804 нових випадки коронавірусної інфекції COVID-19. Найскладніша ситуація у Києві (+567), Харківській (+630) та Одеській (+403) областях.

Всесвітня організація охорони здоров’я зафіксувала рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 за добу у світі. Так, за останні 24 години коронавірус діагностували у 338 779 жителів планети.