Стерненку відмовили у відводі суддів, слухання продовжать 14 травня

Слухання в справі про викрадення людини перенесені на середину травня
Стерненку відмовили у відводі суддів, слухання продовжать 14 травня
Сергій Стерненко (фото: УНІАН)
23 Квітня 2021, 18:55
читать на русском

Суд відмовив громадському активісту Сергію Стерненку у відводі суддів у справі про викрадення людини, слухання перенесли на 14 травня.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив сам Стерненко.

Перед рішенням колегії обвинувачений заявив, що проти нього діють не тільки прокурори, а й три судді. При цьому Стерненко (досьє Сергія Стерненка) уточнив, що подібна ситуація спостерігалася під час розгляду справи в суді першої інстанції і в кінцевому підсумку привела до масових протестів.

Сторона захисту наполягала, що Стерненко не дали можливості отримати необхідну правову допомогу. Ще однією претензією до суддів є той факт, що вони дозволили прикласти до матеріалів справи додаткові докази обвинувачення, хоча в суді першої інстанції їх не було і захист обвинуваченого не мала можливості з ними ознайомитися.

В результаті суд перенесений на 14 травня, щоб Стерненко з адвокатами встигли ознайомитися з новими матеріалами.

Сторона обвинувачення затягує розгляд апеляційних скарг на вирок Стерненку. Це очевидно. Оголошено перерву до 14 травня 2021 року, на 12:00, - прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці адвокат Масі Найєм.

Нагадаємо, 19 квітня поліція закрила кримінальну справу про замах на засудженого активіста Сергія Стерненка, який стався 1 травня 2018 року.

Читайте також

1