Стерненко із СІЗО просить усіх боротись до кінця

Прокурор Одеської області підтвердив перебування активіста в ізоляторі
Важливо
Стерненко із СІЗО просить усіх боротись до кінця
Сергій Стерненко Фото: facebook.com/sternenko
24 Лютого 2021, 13:35
читать на русском
Активіст Сергій Стерненко, якого суд засудив до 7 років і 3 місяців позбавлення волі, написав листа, у якому запевнив, що перебуває в одеському СІЗО і просить усіх боротись до кінця.
Про це повідомляється на його сторінці у Telegram-каналі.
Сьогодні адвокат відвідав Сергія в одеському СІЗО. Він в порядку, наскільки це можливо за даних умов. Передає усім вітання і просить боротися до кінця, - йдеться у повідомленні.
До того ж Стерненко написав листа, у якому попросив не мовчати:

Тим часом на брифінгу керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко, підтвердив інформацію про перебування Стерненка в Одеському слідчому ізоляторі.

Читайте також

За його словами, текст вироку суду має бути розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень, номер справи – 523\8553\16к, за яким можна буде ознайомитися з вироком.

Нагадаємо, 23 лютого суд в Одесі призначив активісту Сергію Стерненку 7 років та 3 місяці ув’язнення з конфіскацією половини майна.

Після вироку адвокати юридичної компанії "Міллер" подали заяву про застосування заходів безпеки щодо активіста Сергія Стерненка, якого засудили до семи років в'язниці. Вони просять перевести засудженого до Києва.

Адвокат Стерненка Масі Найєм подав заяву на ім’я керівника Одеського СІЗО Чишкали Сергія Миколайовича. Правозахисники просять перевести засудженого активіста з Одеси до Києва, оскільки перебування в одеському СІЗО може загрожувати його життю.

Згодом адвокат заявив, що не знає, де перебуває його підзахисний.

Читайте також наш матеріалРозплата буде та час палити суди: соцмережі вибухнули після вироку Стерненку