Стрілянина військових у поїзді: у поліції повідомили подробиці

Стрілкам загрожує до семи років в'язниці
Стрілянина військових у поїзді: у поліції повідомили подробиці
Стрілянина у поїзді Фото: поліція
6 Квітня 2021, 12:37
читать на русском

Поліція у Харківській області затримала двох військових, які влаштували стрілянину у вагоні пасажирського потягу.

Повідомляється, що для затримання правопорушників у дію було введено спеціальну поліцейську операцію "Грім".

Повідомлення про те, що невідомі вчинили стрілянину в купе потягу сполученням "Костянтинівка-Київ" надійшло до Красноградського районного відділу поліції 6 квітня близько 02:00.

На місце події терміново прибули керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група територіального підрозділу, експерти, вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія.

Поліцейські з’ясували, що двоє військових закрилися в купе потягу та стріляють з вогнепальної зброї. Місце події відразу заблокували, пасажирів евакуювали.

Читайте також

Начальник харківської поліції Андрій Рубель ухвалив рішення про залучення до операції спецпризначенців КОРД. Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейськім у разі штурму відкрити вогонь на ураження.

У результаті чітких та злагоджених дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом кількох хвилин. Ними виявилися двоє військовослужбовців, які прямували до Києва, - розповіли у поліції.

За вчинення подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Усі обставини події з’ясовуються.


Нагадаємо, 6 квітня у вагоні пасажирського потягу влаштували стрілянину. Через інцидент було затримано рух поїздів у напрямку Києва.

1