Суд заборонив кремацію аргентинського футболіста Марадони

На той випадок, якщо знадобиться його ДНК
Суд заборонив кремацію аргентинського футболіста Марадони
Смерть Марадони (фото: Reuters)
18 Грудня 2020, 04:04
читать на русском

Аргентинський Національний суд із цивільних справ № 56 не дозволив кремацію тіла померлого легендарного футболіста Дієго Марадони.

Про це повідомляє Reuters.

Суд вважає, що тіло Марадони має зберегтися на випадок, якщо знадобиться ДНК для його визнання батьківства. За словами адвоката футболіста, уже існують зразки його ДНК. Однак суд все ж заборонив кремацію у майбутньому.

У Марадони офіційно визнаних є п'ятеро дітей. Ще шестеро людей намагаються довести, що футболіст є їхнім батьком. Одна з них - 25-річна Магалі Хіль. За її словами, вона дізналася про можливе батьківство футболіста лише два роки тому.

Також триває процес з розподілу спадщини Марадони.

Читайте також

Нагадаємо, 25 листопада легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона помер у віці 60 років від серцево-легеневої зупинки. Він помер у своєму будинку в районі Сан-Андрес у місті Тігре.

Дієго Армандо Марадона — колишній аргентинський футболіст, один з найвідоміших і найкращих гравців в історії футболу. По завершенні кар'єри гравця — футбольний тренер та функціонер, телекоментатор.

Грав на позиціях атакувального півзахисника і нападника. Провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини.

Аргентинська влада почала розслідування стосовно лікаря Леопольдо Луке, який лікував недавно померлого футболіста Дієго Марадону.