Суд звільнив Татарова від арешту

Суд не обрав йому запобіжного заходу
Головне
Суд звільнив Татарова від арешту
Олег Татаров (фото: УНІАН)
30 Грудня 2020, 11:32
читать на русском

Вищий антикорупційний суд відкликав клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику голови офісу президента Олегу Татарову. Його підозрювали у фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

Про це йдеться на засіданні Вищого антикорупційного суду 30 грудня, оприлюдненого на Youtube.

Прокурор відкликає клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Татарова у зв’язку з тим, що на даний час ми не можемо повністю стверджувати, що підозра була пред’явлена обґрунтовано. Тому ми відкликаємо клопотання, - заявив прокурор Андрій Грицан.

Після нарадчої кімнати суд усе ж таки  задовольнив клопотання.

Читайте також

За словами голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, "весь цей корупційний шабаш – особисте рішення і відповідальність Зеленського".

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова, який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

Про всі деталі справи "Укрбуду", а також про причетність до махінацій з житлом заступника глави Офісу президента Олега Татарова читайте в нашому матеріалі: Справа "Укрбуду": Хто покриває корупцію в Офісі президента.