У Польщі російський агент планував убивство Зеленського
Баранина - не надто поширений вид м`яса серед уподобань українців, однак. якщо ви хочете приготувати смачну, ситну і незвичайну страву, то баранина "на гаряче" підійде якнайкраще.
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста – 300 г;
- борошно – 2 ст. л.;
- помідори у власному соку – 800 мл;
- селера – 70 г;
- лавровий лист – 4 шт.;
- куркума – 1/2 ч. л.;
- чорний перець – 1 ч. л.;
- червоний перець – 1/2 ч. л.;
- молода картопля – 700 г;
- молода морква – 300 г;
- зелена квасоля – 200 г;
- брюссельська капуста – 500 г;
- кінза зелена – 1/2 пучка;
- часник – 4 зубки;
- сіль.
Прогріваємо велику сковороду з оливковою олією і вершковим маслом.
Ріжемо баранину на великі шматки, обсмажуємо хвилин 5 і знімаємо м’ясо з вогню. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю до м’якості і повертаємо м’ясо в сковороду. Насипаємо в сковороду борошно і продовжуємо смажити ще 1 хвилину.
Додаємо помідори у власному соку, дрібно порізану селеру, лавровий лист, куркуму, чорний перець, червоний перець і сіль. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо на самому маленькому вогні 15 хвилин.
Потім додаємо картоплю з морквою, накриваємо кришкою і продовжуємо готувати ще 15 хвилин. Далі, додаємо квасоля і брюссельську капусту, готуємо приблизно 10 – 15 хвилин або до готовності картоплі.
Знімаємо з вогню і перемішуємо з рубаною кінзою і дрібно порізаним часником.
Даємо хвилин 10 – 15 постояти і подаємо на стіл.
Читайте також