Таїланд та Україна визнають COVID-сертифікати один одного

З офіційним візитом до України прибув Посол Королівства Таїланду у Польщі та Україні (за сумісництвом) Четафан Максафан
Таїланд та Україна визнають COVID-сертифікати один одного
Таїланд фото: pexels
9 Вересня 2021, 00:13
читать на русском

Україна і Таїланд домовились про взаємне визнання COVID-сертифікатів під час офіційного візиту Посла Королівства Таїланду у Польщі та Україні (за сумісництвом) пана Четафан Максафана до України.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат із фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький у Telegram.

Під час зустрічі обговорили питання взаємовідносин між країнами та досягли наступних домовленостей: взаємне визнання "сертифікатів вакцинації", посилення співпраці в оборонному комплексі, погодили питання закупівлі Таїландом української зброї та співпраці у напрямку авіабудування, - йшлося у повідомленні.

Михайло Радуцький зазначив, що його запросили на урочисту вечерю з нагоди прибуття тайської делегації до Києва. У свою чергу від України були присутні заступник керівника групи депутат Юрій Кісєль, член групи Микола Стефанчук та представники МЗС.

Він додав, що Максафана супроводжували перший секретар посольства пан Топонг Сміті та представники консульського відділу.

Нагадаємо, уряд Таїланду від 1 липня скасував самоізоляцію для повністю вакцинованих проти коронавірусу туристів, які прибувають на острів Пхукет.

Читайте також