Тайський скандал з Тищенком: нардеп знайшов "винних" у своїх бідах

За поїздку до Таїланду під час війни Тищенка виключили з партії "Слуга народу"
Головне
Тайський скандал з Тищенком: нардеп знайшов "винних" у своїх бідах
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
31 Січня 2023, 18:18
читать на русском

Виключений з партії "Слуга народу" нардеп Микола Тищенко накинувся зі звинуваченнями на журналістів, які писали про його подорож в Таїланд. За його словами, саме вони "підірвали довіру до України від наших потенційних партнерів", з яким він нібито веде перемовини вже два тижні за наказом "вищого керівництва".

Про це сам Тищенко розповів у соцмережах.

Опальний нардеп також натякнув, що його фото з Таїланду нібито "злили" його ж колеги, адже воно було "в закритому звіті в закритому чаті фракції", де є тільки голови та заступники.

Нагадаємо, народного депутата Миколу Тищенка виключили з партії "Слуга народу" після того, як він виїхав у Таїланд нібито для зустрічі з "представниками української громади".  Посольство України у цій країні повідомило, що 27 січня одіозний політик має зустрітися з "представниками української громади для покращення взаємодії". У мережах поширили відео, де Тищенко купається в басейні і бажає всім кохання.

Водночас стало відомо, що Дружина "Слуги народу" та кума Єрмака Миколи Тищенка відкрила розкішний салон краси в Ужгороді. За дивним збігом обставин новий салон Тищенка з'явився після серії заходів його благодійного фонду "Дорога миру" (Way of Peace) у Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

Читайте також

1