Тепло та подекуди дощ: синоптик про погоду 22 грудня

На півночі та заході країни місцями можливий мокрий сніг
Тепло та подекуди дощ: синоптик про погоду 22 грудня
Погода взимку, сніг на ялинці. Фото: Pexels
22 Грудня 2022, 08:08
читать на русском

В Україну прийшло потепління, тож і 22-го грудня переважатиме тепла погода. Стовпчики термометрів покажуть +2 +5 градусів, на крайній півночі - 0 +2 градуси, у південній частині повітря прогріється до +4 +9 градусів, а в Криму до +11.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У західних областях та на півночі України очікується дощ, подекуди з мокрим снігом. На решті території - без істотних опадів. Вітер південно-західний, помірний.

У Києві 22-го грудня передбачається невеликий дощ, місцями ймовірно з мокрим снігом. Стовпчики термометрів вдень покажуть 3 градуси тепла.

"Найближчим часом погода в Україні переважатиме тепла, проте волога погода, з періодичними опадами. А вже з 27-го грудня, із вівторка, до кінця нинішнього року домінуватиме повсюди суха повітряна маса", - резюмувала синоптик.

Нагадаємо, найближчого тижня в Україні очікується відлига. Після сильних морозів стовпчики термометрів знову поповзуть вгору. У більшості областей до кінця тижня "плюс" буде як вдень, так і вночі. Місцями потеплішає до +7°...+10°. Також протягом тижня очікуються періодичні опади.

Читайте також

1