Теракт у Нігерії: зірвались два автомобілі, загинули чотири людини

Причиною міг стати саморобний вибуховий пристрій
Теракт у Нігерії: зірвались два автомобілі, загинули чотири людини
Теракт у Нігерії (фото: ЕРА)
12 Грудня 2020, 13:04
читать на русском

У Нігерії вибухнули два заміновані автомобілі. В результаті теракту загинуло щонайменше чотири людини, ще 8 постраждали.

Про це повідомили в Сіньхуа з посиланням на нігерійську делегацію Міжнародного Комітету Червоного Хреста, передає УНН.

Щонайменше чотири людини загинули, вісім постраждали в результаті вибухів двох замінованих автомобілів в п'ятницю в штаті Борно на північному сході Нігерії. Інцидент стався в місті Діква, розташованому за 90 км на схід від Майдугурі - адміністративного центру штату, - повідомив офіційний представник Червоного Хреста Алію Давобе.

Читайте також

Зазначається, що п'ятеро постраждалих знаходяться в Державній спеціалізованій лікарні в Майдугурі, де з ними працює хірургічна бригада МКЧХ, а ще один був відправлений в лікарню Університету Майдугурі.

Припускають, що причиною міг стати саморобний вибуховий пристрій. Поки жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за вибухи.

Нагадаємо, що у неділю, 29 листопада, стався теракт на одній з військових баз поблизу афганського міста Газні, що є столицею провінції Ганзі. Щонайменше 30 людей загинули в результаті вибуху, 24 особи отримали різноманітні поранення.

1