Тернопіль не вводитиме локдаун: діти будуть навчатись, а ФОПи - працювати

Діятимуть лише ті протиепідемічні заходи, що були ухвалені раніше
Тернопіль не вводитиме локдаун: діти будуть навчатись, а ФОПи - працювати
Коронавірус, люди в масках (фото: УНІАН)
6 Січня 2021, 19:19
читать на русском

У Тернополі відмовились посилювати карантинні обмеження з 8 січня через зменшення кількості COVID-інфікованих та відсутності приросту захворюваності на коронавірус впродовж останніх днів.

Про це повідомили в пресслужбі міської ради.

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що 6 січня ухвалили рішення не вводити жодних додаткових обмежень на території Тернопільської громади. За його словами, діятимуть лише ті протиепідемічні заходи, що були ухвалені раніше.

Це означає, що з понеділка, 11 січня, в усіх тернопільських школах продовжиться навчання – учні молодших класів відвідуватимуть уроки у звичному режимі, а школярі 5-11 класів – відповідно до змішаної форми навчання, - сказав мер.

Надал також рекомендував суб’єктам господарювання не припиняти свою підприємницьку діяльність з 8 січня, а продовжувати працювати у звичному режимі.

Читайте також

Таке рішення ухвалили на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді.

Медичні працівники повідомили, що впродовж останніх днів у місті не спостерігається приріст захворюваності на COVID-19, натомість кількість інфікованих жителів знизилася, зменшилася кількість пацієнтів, що перебувають на лікуванні у медичних закладах Тернополя з діагнозом "коронавірусна інфекція", та практично відсутні хворі серед дітей і працівників закладів освіти.

Нагадаємо, що в Україні 00:00 8 січня до 00:00 25 січня почне діяти низка додаткових заборон, введених урядом. Додаткові обмеження "карантину зимових канікул" стосуватимуться низки сфер.

1