Теща ексспівробітника СБУ Вільчинського поширює російську пропаганду, а дружина носить елітну ювелірку за тисячі євро

Вільчинського звільнили з лав СБУ за порушення присяги
Теща ексспівробітника СБУ Вільчинського поширює російську пропаганду, а дружина носить елітну ювелірку за тисячі євро
29 Серпня 2023, 18:34

Теща екс-СБУшника Володимира Вільчинського, який у свій час опікувався економічною безпекою держави, поширює у соцмережах проросійську пропаганду, а дружина колишнього силовика тільки на одній руці носить браслетів на €130 тис.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Володимир Вільчинський, як і його батько Анатолій Вільчинський — офіцери СБУ. От тільки сина звільнили за порушення присяги, а батька у 2017 нагородили орденом III ступеня "За заслуги".

Хоч і без посади, Вільчинський залишався на контакті з високопосадовцями, що підтверджувалося розслідуваннями, як зустріч з головою відділу К Бурбою під час карантину.

Торік Віталіна Вільчинська засвітилася зі своєю Birkin за €40.000 на благодійній вечірці дружини Тищенка у Ніцці.

Із загальної картини партіотів-благодійників вибивається мати Вільчинської та її злочинні дописи у соцмережах. Поряд з рестораном доньки  підтримка російської агресії, пости про "карателів", "хороших орків", Міхалков та "Ахмат".

Нагадаємо, Володимир Вільчинський в часи Януковича очолював відділ економічної контррозвідки СБУ. Після обіймав посаду заступника голови Держспоживінспекції, але звільнений "за порушення присяги держслужбовця".

У 2020-му Вільчинського помітили на карантинних зустрічах з тодішнім начальником військової розвідки Бурбою, а вже під час війни його зафіксували у Відні журналісти УП.

У Відень Вільчинський літає на зустрічі, бо сам він з родиною живе на Лазуровому узбережжі.

Фото дружини Віталіни наочно демонструють уміння Вільчинського "захищати економіку": колекція ювелірки дружини з браслетами від 5.000 до 50.000€/шт вражає. Загальна вартість прикрас на одній руці — понад 131 000€

На Віталіну Вільчинську зареєстровані два скромні ресторани у столиці "Мама я покушал" та "Папа я худею". Також Віталіна (у дівоцтві Свистула) мала у Донецьку ТОВ "ВДР- ГРУПП", яку в 2014 перереєструвала за "законами молодих республік" і продовжила продавати окупантам бетон.

Нагадаємо, онучка секретаря РНБО Данілова "засвітила" сумочку Chanel за 10 тисяч євро. Онука Олексія Данілова подорожувала Барселоною з модним аксесуаром.

Читайте також

1