Теща Порошенка померла у віці 84 років

Порошенко із жінкою осиротіли
Теща Порошенка померла у віці 84 років
Фото: фейсбук Петра Порошенко
10 Листопада 2020, 21:49
читать на русском

Сьогодні, 10 листопада, теща п’ятого президента України Петра Порошенка Людмила Переведенцева померла від коронавірусу.

Про це він написав у своїй сторінці на Facebook.

Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні — тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять. Дорогі наші батьки, молимо Бога за ваш спокій у Царстві Небесному, а нам хай дасть сил подолати невимовний біль розставання, - написав Порошенко.

Читайте також

Нагадаємо, що 29 вересня стало відомо, що Петро Порошенко отримав позитивний тест на коронавірус. Він повідомив, що лікується вдома на самоізоляції. Також на Covid-19 вдруге захворіла однопартійка Порошенка Яна Зінкевич, їй вже краще.

1 жовтня Марина Порошенко повідомила, що Порошенко продовжує боротися з коронавірусом. Тоді у Марини був негативний тест на Covid-19, вона почувалася добре.

7 жовтня Марина Порошенко повідомила, що у Петра Порошенка двостороннє запалення легень, він перебував у лікарні. Зазначалося, що медики не могли взяти у нього кров, бо вона була занадто густою. Також на коронавірус захворіла донька Євгенія, у неї хвороба протікає легше. Інколи їй давали жарознижувальні препарати.

А 12 жовтня п’ятий президент України виписався з лікарні.