Тещі нардепа Ар’єва спалили машину

Нардеп вважає, що так йому мстяться політичні опоненти
Тещі нардепа Ар’єва спалили машину
Володимир Ар’єв (фото: Вікіпедія)
6 Червня 2023, 13:13
читать на русском

Народний депутат Володимир Ар’єв повідомив про нові перипетії, які переживає його родина. Після звинувачень щодо його доньки Ярини Ар’євої, депутат розповів, що невідомі спалили автівку його тещі.

Про це нардеп написав у Facebook.

"Моїй тещі, відомій дитячій письменниці Зірці Мензатюк на Оболоні спалили машину. Volkswagen Golf, який вона дев’ять років тому отримала у спадок від тестя, народного артиста України. Спалили прямо в гаражному кооперативі", – написав народний обранець.

Ар’єв уточнив, що не знає, хто стоїть за підпалом, але порадив політичним опонентам бути обережнішими із публічними заявами.

"Я не буду стверджувати нічого, хоча тиск на мою родину останніми тижнями досягнув максимуму. Але ті, хто стоїть за цим огидним підпалом, знайте – ніхто і нічого не залишиться без відповіді. А та політикиня зі «Слуги народу», обрана депутаткою від Оболоні, має дуже добре думати перед тим, як публічно закликати нищити політичних опонентів", – написав політик.

Нагадаємо, раніше донька нардепа Ар’єва, депутатка Київради Ярина Ар’єва, отримала підозру за ДТП з важкими наслідками, скоєне "під кайфом". Згідно з матеріалами слідства, підозрювана, керуючи автомобілем "Volkswagen Polo" в стані наркотичного сп’яніння, рухалася проспектом Степана Бандери у напрямку вулиці Богатирської.

Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, жінка не змогла оцінити зміну дорожньої обстановки та скоїла наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

В результаті ДТП потерпіла отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

23 травня 2023 року суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці.

Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Батько Ярини, нардеп Ар`єв, каже, що так Офіс президента мститься йому за критику Єрмака та інших провладних чиновників.

1