Тіло опинилося у багажнику: троє пенсіонерів потрапили у смертельну аварію на Київщині - фото 

71-річний чоловік не впорався з керуванням та протаранив дерево
Тіло опинилося у багажнику: троє пенсіонерів потрапили у смертельну аварію на Київщині - фото 
Аварія у Київській області Фото: kv.npu.gov.ua
19 Вересня 2021, 12:01
читать на русском

Смертельна ДТП сталася біля села Дрозди у Київській області - автівка з'їхала у кювет та протаранила дерево. Удар був такої сили, що одна з пасажирок опинилася у багажнику автівки.

Як повідомили в обласній поліції, на трасі біля виїзду з міста Біла Церква в напрямку села Дрозди 72-річний водій автомобіля Cherry Amulet не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, де автівка протаранила дерево.

Удар був настільки сильним, що одна із пасажирок опинилась в багажному відділенні автомобіля. Жінка загинула на місці події, її особа досі встановлюється поліцейськими. Серед загиблих також 72-річна дружина водія та його 71-річний товариш, - кажуть у поліції.

На місце події прибули рятувальники. Згодом слідчі слідчого управління поліції Київщини визначать правову кваліфікацію цієї події.

Нагадаємо, днями вагітна жінка з чоловіком та чотирма маленькими дітьми потрапили у ДТП під Києвом - 16 вересня неподалік села Томилівка сталася аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf та Volkswagen Transporter. За кермом останнього перебувала 31-річна жінка на 33-му тижні вагітності. Крім цього в салоні знаходився її чоловік та четверо спільних малолітніх дітей віком від 3 до 7 років.

Читайте також

1