Я не викрадач Різдва: Ткаченко про свою "карантинну" ініціативу

За його словами, на різдвяні свята в Україні традиційно буде багато людей
Я не викрадач Різдва: Ткаченко про свою "карантинну" ініціативу
Олександр Ткаченко Фото: Уніан
25 Листопада 2020, 17:07
читать на русском

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко прокоментував свою ініціативу щодо введення двотижневого локдауну на період зимових свят.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "1+1".

Ткаченко заявив, що про посилення карантину варто повідомляти заздалегідь. За його словами, він запропонував вести "святковий" карантин через дискусію, яка виникла з приводу "вихідного" локдауну.

Я не викрадач Різдва. Певною мірою обмеження нам потрібні, бо є високі цифри захворювання. Очевидно, що також потрібне прогнозування. Креативній індустрії, сфері культури, малому і середньому бізнесу потрібно розуміти, коли можуть бути додаткові обмеження, - наголосив він.

Читайте також

Ткаченко (досьє Олександра Ткаченка) наголосив, що на різдвяні свята в Україні традиційно будуть великі скупчення людей.

Мені здається, потрібний двох-трьох тижневий обмежувальний період. Я не знаю, в якій формі, але це дало б бізнесу можливість прогнозувати свої збитки, плани щодо того, яким чином можна було б діяти зараз, перед святами, під час свят, і після свят, - додав міністр.

Нагадаємо, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко запропонував запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята, оскільки ситуація в країні має бути прогнозованою для всіх.

1