Товмасян очолив Харківську облраду отримавши рекордну підтримку депутатів

За наймолодшого очільника облради проголосували 73 депутата з 90
Товмасян очолив Харківську облраду отримавши рекордну підтримку депутатів
Артур Товмасян (фото: Facebook)
11 Грудня 2020, 20:02
читать на русском

Главою Харківської обласної ради обрали депутата від партії "Слуга народу" Артура Товмасяна. Він замінив на цій посаді Сергія Чернова, який очолював раду 12 років.

За нього проголосували 73 депутати із 90, повідомляє місцеве видання Status Quo.

Шляхом таємного голосування під час пленарного засідання першої сесії Харківської обласної ради VIIІ скликання головою Харківської обласної ради обрано Артура Товмасяна. Його підтримали 73 депутати, - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, виступаючи перед депутатами, Товмасян заявив, що задоволений роботою депутатів попереднього скликання.

Переконаний, те, що ефективно працює, доцільно продовжувати та розвивати. І разом з тим, час диктує нам нові завдання. І ми, як вищий представницький орган області, маємо активно ініціювати зміни, — сказав він.

Читайте також

Пріоритетами у його роботі є:

  • Комплексне розв'язання проблем у сфері медицини,
  • Боротьба з пандемією COVID-19,
  • Соціальний захист постраждалих унаслідок пандемії,
  • Захист аграріїв від рейдерства,
  • Розв'язання проблем ЖКГ,
  • Екологія.

Нагадаємо, 9 листопада повідомлялося, що за результатами голосування в 9-ти ОТГ Харківського району (Мерефа, Вільхівка, Високий, Безлюдівка, Пісочин, Південний, Липці, Рогань, Циркуни) партія "Слуга народу" здобула перемогу над іншими політичними силами.

Зазначалося, що до "успіху" пропрезидентську партію привів тодішній глава Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян, який керував виборчою кампанією "слуг" у районі.

Довідка: Артур Товмасян (1981 р.н.) з квітня 2020 року очолював Харківську райдержадміністрацію. До того працював на різних посадах в органах юстиції, в тому числі очолював Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області і був заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби в Харківській області.

1