Трамп визнав, що Байден виграв вибори, але з умовою

Він розкритикував навіть обладнання, на якому голосували американці
Трамп визнав, що Байден виграв вибори, але з умовою
Дональд Трамп. (Фото: CNN)
16 Листопада 2020, 00:35
читать на русском

Чинний президент США Дональд Трамп вперше визнав, що Джо Байдена обрали наступним президентом США, але заявив, що той "переміг, бо вибори були сфальсифікованими".

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

Він (Джо Байден - ред.) переміг, бо вибори були сфальсифікованими. Спостерігачі за голосуванням і підрахунком голосів не були допущені, голоси підраховувала приватна компанія Radical Left, Dominion, з поганою репутацією та обладнанням, яке навіть не могло претендувати на Техас (в якому я переміг з відривом!), фейкові та мовчазні медіа і багато іншого!, - написав Трамп.

Раніше Трамп неодноразово заявляв, що він виграв вибори.

Читайте також

Нагадаємо, 8 листопада кандидат у президенти США від демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу, виступивши зі зверненням до нації після того, як провідні американські ЗМІ визнали його перемогу в президентських перегонах.

Пізніше компетентні органи, які відповідають за організацію та безпеку виборів у США, заявили, що фальсифікацій на виборах не було. Вони спростували заяви чинного президента Дональда Трампа та його прибічників про нібито масові фальсифікації під час голосування.

1