Турбота чи недобрий жарт: Разумков подарує Зеленському книжки

Вартість подарунка не перевищуватиме дозволену законом суму
Турбота чи недобрий жарт: Разумков подарує Зеленському книжки
Зеленський і Разумков (Фото: REUTERS/Gleb Garanich)
25 Січня 2021, 16:17
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на день народження президенту Володимиру Зеленському подарує книги.

Про це повідомило агентство УНІАН.

Відповідаючи на брифінгу на запитання журналістів про те, що подарує президентові на день народження спікер парламенту, Разумков (досьє Дмитра Разумкова) відповів, що це будуть книги. Голова Верховної ради додав, що вартість його подарунка не перевищуватиме передбачену законодавством.

Водночас Разумков  не відповів, які саме книги він подарує президенту.

На запитання журналістів, чи правда, що Зеленський закликав, аби гроші, які б витратили йому на подарунки, перерахували на рахунок криворізької лікарні, Разумков сказав, щоб журналісти це питання поставили президенту.

Різні є побажання, різні пропозиції, тому що це також непогана ідея, коли не просто якісь подарунки, а ти робиш гарну справу, - сказав спікер.

Читайте також

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський  (досьє Володимира Зеленського) почав ранок із занять спортом та нагадав, що у нього день народження, оприлюднивши фотографію зі спортзалу.

Фракція "Слуга народу" також привітала главу держави із днем народження дописом у Фейсбуці. У фракції подякували президентові "за плідну роботу та сміливість ухвалювати складні рішення".