У Черкасах водій збив бабусю та онука: жінка померла на місці

Хлопчик у важкому стані у лікарні
У Черкасах водій збив бабусю та онука: жінка померла на місці
ДТП у Черкасах (фото: пресслужба поліції)
5 Грудня 2020, 11:27
читать на русском

У Черкасах водій автомобіля Volkswagen Caddy збив літню жінку та 6-річного хлопчика. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції.

Смертельна аварія сталася на вулиці Сумгаїтській.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка від отриманих травм загинула на місці, дитину у важкому стані шпиталізували в Черкаську обласну дитячу лікарню. Зараз водій транспортного засобу затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобіль поміщено на штраф-майданчик, - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження (ч.2 ст.286 КК України). Водієві загрожує до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Читайте також

Як повідомляють місцеві ЗМІ, загибла - 82-річна пенсіонерка, а постраждала дитина - її онук. У хлопчика залишився тільки батько.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області сталася аварія за участю чиновника місцевого управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області. В результаті загинула одна особа.

Читайте більше про проблеми смертності на українських дорогах у нашому матеріалі: Смертельні ДТП щодня: як зменшити смертність на дорогах