У Чернігівській області пенсіонер залишив свій велосипед і викрав чуже авто

Власник авто залишив ключі в замку запалювання
У Чернігівській області пенсіонер залишив свій велосипед і викрав чуже авто
Викрадення авто фото: нацполіція
18 Грудня 2020, 18:36
читать на русском

У Чернігівській області біля Крехаївської сільської ради 80-річний чоловік вкрав "Лексус", а на тому місці залишив свій велосипед.

Про це повідомляє Нацполіція у Facebook.

Власник авто залишив ключі в замку запалювання. Автомобіль був заведений, бо водій вирішив зайти в адмінбудівлю лише на кілька хвилин, - йдеться у повідомленні.

Отримавши повідомлення про злочин, на пошуки відправився весь особовий склад Козелецького відділення поліції. Менш як годину знадобилося правоохоронцям, щоб вирахувати, куди направився зловмисник. До пошуків на власному автомобілі долучилися й знайомі заявника.

Читайте також

Коли наздогнали автомобіль у Рожнах Броварського району Київської області, усі були здивовані: за кермом перебував 80-річний чоловік. Він розказав правоохоронцям, що проїжджав біля сільради на велосипеді і коли побачив "Лексус", вирішив його поцупити.

Правоохоронці встановили, що пенсіонер раніше проблем із законом не мав, жив самотньо.

Наразі триває розслідування у рамках частини 2 статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що у Києві затримали чоловіків, які проти волі посадили бабусю в автомобіль та повезли її в невідомому напрямку з метою привласнення її квартири.

1