У Києві викрали пенсіонерку, щоб заволодіти квартирою

Про викрадення повідомила онука потерпілої
У Києві викрали пенсіонерку, щоб заволодіти квартирою
Нацполіція (фото: офіційний сайт Нацполіції)
16 Грудня 2020, 05:07
читать на русском

У Києві затримали чоловіків, які проти волі посадили бабусю в автомобіль та повезли її в невідомому напрямку з метою привласнення її квартири.

Про це повідомила патрульна поліція Києва у Facebook.

Зазначається, що онука приїхала провідати свою 78-річну бабусю, яка проживає по вул. Данила Щербаківського. Пенсіонерка у квартирі була не одна, а в компанії невідомих чоловіків. Онуці незнайомці розповіли, що планують винаймати тут житло. Потім вони швидко вивели власницю, посадили до авто і поїхали у невідомому напрямку. Онука не змогла завадити незнайомцям, але запам'ятала номер автомобіля та прикмети чоловіків.

Жінка звернулась до поліції та повідомила правоохоронцям про викрадення бабусі.

У місті ввели оперативний план "Перехоплення" по розшуку авто Renault. Патрульні, які стежать за безпекою міста через камери відеонагляду, скерували найближчі до Renault автопатрулі, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

На вулиці Зодчих патрульні все ж зупинили автомобіль з імовірними викрадачами. У салоні перебувало четверо чоловіків та налякана пенсіонерка. Патрульні затримали ймовірних злочинців.

Нагадаємо, що у Львівській області чоловіки імітували викрадення людини заради розваги.

Як встановили правоохоронці, зловмисники поїхали на іномарці BMW. Коли автомобіль зупинили, то у салоні авто побачили трьох чоловіків, серед яких був і той, кого вони начебто викрали. Чоловіки пояснили, що вони це зробили заради розваги.

У Миколаєві поліціянти затримали групу таксистів, які нападали й викрадали людей, а також вимагали у них гроші. Зловмисники таким чином карали тих, хто втрутився у їхній наркобізнес.

1